Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Életmód

Félmeztelen olasz nők lepték el a milánói dóm terét

Plus size méretű, illetve átlagos testalkatú nők tartottak spontán divatbemutatót a milánói dóm terén. Céljuk az emberek figyelmének felhívása volt a címlapmodellekétől eltérő, teljesen átlagos női test szépségeire.

A Milánói Divathéttel párhuzamosan Laura Brioschi olasz divatblogger spontán divatbemutatót hirdetett meg a milánói dóm terére. A februári hidegben teljesen átlagos, illetve plus size alkatú nők vonultak fel egy szál fehérneműben. Brioschi magyarázata szerint azért, mert a ruha elrejtheti a csíkokat, pattanásokat, bőrhibákat. Azonban a divatvilág hibátlanra sminkelt modelljeitől eltérően ezek a nők azt akarták megmutatni az embereknek, hogy az összes hibájával együtt is milyen gyönyörű a női test. A bemutatón például egy Down-szindrómás nő is felvonult.

WARRIOR @federicacurreli_ 🤩 -nata senza una mano -3 anni che non si metteva in costume -20kg il peso che ha perso in un anno Lei è la prima ragazza di cui vi racconto nella sezione del mio blog dedicata a donne straordinarie, che ho chiamato appunto WONDER WOMAN 💖 http://lovecurvy.com/federica-curreli-modella-body-positive-catwalk-seza-mano/ . Ph @mattia_abbiati. . @fabiana_pastorino @federicacurreli_ @aba_official @ottaviacaserza @jessicacortina_ @lafrivola @fabiola_cacciatore @dany_rocchi @veronicaperez_curvy @rosangela_olivieri @giulietta_a_a @stellagrimaldi14 @rosysorvillo @_arigiu @virginia_palmieri_98 @blondy2595 @_asiacrescentinii_ @hilaryilaria_official @lavi.mua @noemiviaggi Valentina Rota @aipdromaonlus . . . #BodyPositiveCatwalk #Bopo #bodygoals #goals #LauraBrioschi #CURVYISNOTACRIME #italy #milan #confidence #allbodiesarebeautiful #woman #beautiful #pretty #cute #motivation #power #love #goals #bodygoals #curves #instagood #photooftheday #disability #model

Body Positive Laura Brioschi (@bodypositivecatwalk) által megosztott bejegyzés,

A figyelemfelhívó esemény párhuzamosan zajlott a Milánói Divathéttel, ahol még mindig a csontsovány, tökéletesre sminkelt modellek dominálták a kifutókat. Ezzel szemben akart Brioschi alternatívát mutatni a közönségnek. 

(Forrás: Yahoo)

Címlap

top