nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Tévedésből verhette halálra a takarítónőt a wellnesshotel vendége

Tévedésből verhette halálra a takarítónőt a wellnesshotel vendége

Az RTL Klub információi szerint a gyanúsított férfi az anyósát akarta megölni, ezért támadt rá a takarítónőre, akinek aznap pihenőnapja volt.
NLCafé
f Ajánlom

Egy szigetszentmiklósi wellnessközpontban csütörtök éjjel halálra vertek egy nőt. Mint arról mi is beszámoltunk, az áldozat egy takarítónő volt, és egy vendég támadta meg.

Eddig úgy lehetett tudni, hogy a gyilkosságig fajuló veszekedés azért alakult ki, mert a takarítónő rászólt a férfire, hogy ne járkálja össze a frissen felmosott padlót.

A gyilkosság helyszíne (Fotó: Police.hu)

Az RTL Klub információi szerint aznap nem is dolgozott a nő a panzióban, és nem beszélt a tragédia előtt a férfival, aki egyetlen éjszakára szállt meg a hotelban.

Az ott dolgozók a csatornának azt mondták, a válófélben lévő vendég azért támadt rá a kollégájukra, mert összetévesztette az anyósával. Szó nélkül rátámadt, és halálra verte.

A 59 éves asszony négy hónapja dolgozott a wellnessközpontban. Békés megyéből származott, ezért egy szobát is kapott a panzióban. Csütörtökön pihenőnapja volt, azt nem tudni, miért ment ki a folyosóra, de az idegesen járkáló férfi ott vehette észre. 

A feltételezett elkövető (Fotó: Police.hu)

A 31 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították és őrizetbe vették. Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!
NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon