Életmód

Tévedésből verhette halálra a takarítónőt a wellnesshotel vendége

Az RTL Klub információi szerint a gyanúsított férfi az anyósát akarta megölni, ezért támadt rá a takarítónőre, akinek aznap pihenőnapja volt.

Egy szigetszentmiklósi wellnessközpontban csütörtök éjjel halálra vertek egy nőt. Mint arról mi is beszámoltunk, az áldozat egy takarítónő volt, és egy vendég támadta meg.

Eddig úgy lehetett tudni, hogy a gyilkosságig fajuló veszekedés azért alakult ki, mert a takarítónő rászólt a férfire, hogy ne járkálja össze a frissen felmosott padlót.

A gyilkosság helyszíne (Fotó: Police.hu)

Az RTL Klub információi szerint aznap nem is dolgozott a nő a panzióban, és nem beszélt a tragédia előtt a férfival, aki egyetlen éjszakára szállt meg a hotelban.

Az ott dolgozók a csatornának azt mondták, a válófélben lévő vendég azért támadt rá a kollégájukra, mert összetévesztette az anyósával. Szó nélkül rátámadt, és halálra verte.

A 59 éves asszony négy hónapja dolgozott a wellnessközpontban. Békés megyéből származott, ezért egy szobát is kapott a panzióban. Csütörtökön pihenőnapja volt, azt nem tudni, miért ment ki a folyosóra, de az idegesen járkáló férfi ott vehette észre. 

A feltételezett elkövető (Fotó: Police.hu)

A 31 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították és őrizetbe vették. Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top