nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
2 év alatt 20 tojást tojt egy fiú

2 év alatt 20 tojást tojt egy fiú

Két év alatt összesen húsz tojást tojt. Ezt állítja egy indonéziai kisfiú és az édesapja. Az orvosok azonban csalást sejtenek.
nlc
f Ajánlom

A 14 éves Akmalt többször kezelték már kórházban furcsa tünetekkel. Állítása szerint az elmúlt két évben összesen húsz tojást tojt, legutóbbi kórházi tartózkodása alatt kettőt az orvosok szeme láttára. A bizarr, tojást tojó fiúról készült felvételt itt lehet megnézni, de nem kimondottan szép látvány, ezért csak erős gyomrúaknak ajánljuk.

Kezelőorvosai teljesen elképzelhetetlennek tartják, hogy az emberi testben tojás fejlődhessen. Azt gyanítják, hogy valamilyen furcsa okból Akmal vagy egyben lenyelte, vagy pedig végbelébe dugta fel magának a tojásokat. 

Édesapja ezt teljesen elképzelhetetlennek tartja. 

Semmi oka ilyet tenni. Én vagyok a falunk imámja, de mi Istenben hiszünk, és nincsenek nálunk vuduk.

Az apa állítása szerint az egyik otthon feltört tojás sárga volt belül, míg egy másik Akmal által tojt tojás kizárólag fehér belsejű. 

Az orvosok szándékos félrevezetést sejtenek az eset mögött, de mindenesetre egy ideig most kórházi karanténban tartják Akmalt, hogy kiderítsék az igazságot. Annyit máris megtudtak a laboratóriumi vizsgálatok után, hogy a kórházban tojt tojások egy tyúktól származnak. 

(Forrás: Odditycentral)

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!
NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon