Életmód

Keresik a szeméremsértő férfit, aki letepert egy nőt Zuglóban – videó

Egy 20 év körüli férfi hátulról átkarolt, majd letepert egy nőt Zuglóban. Keresi a rendőrség.

 

Egy ismeretlen férfi a budapesti XIV. kerületben található Nagy László téren hátulról átkarolt egy nőt, akivel szeméremsértő módon viselkedett.

A férfi 20 év körüli és körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény március 1-jén 12 óra 20 perckor történt, elkövetéskor a férfi fekete kötött sapkát, fekete kabátot, valamint fekete farmernadrágot viselt – közölte a Police.hu.

Az elkövetőről egy térfigyelőkamera felvételt készített. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága szeméremsértés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top