Életmód

Ezért nem váltak be a kínai óvszerek Afrikában

A zimbabwei miniszterelnök szerint a Kínából importált kondomok nem elég nagyok, ezért inkább helyben kellene megoldani a gyártást.

Kína egyike a világ legnagyobb óvszergyártóinak, nagyjából 300 cég foglalkozik kondomkészítéssel. Ők nagyjából 3 milliárd darabot gyártanak évente. Úgy tűnik azonban, nem mérték fel jól az afrikai igényeket.

A zimbabwei egészségügyi miniszter szerint ugyanis a Kínából importált óvszerek nem elég nagyok, ezért azt javasolta, hogy inkább helyben kellene gyártani őket – írja a 24.hu.

Egy kínai óvszergyártó le is csapott a lehetőségre. Bejelentették, hogy elkezdtek felméréséket végezni a régióban, hogy nagyobb méretű termékeket is kínáljanak.

A kínai kondomokkal egyébként a magyaroknak is meggyűlhet a bajuk, ugyanis a felmérések szerint a magyar péniszek is előkelő méretűek. Az európai országok között listavezetők vagyunk ebből a szempontból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top