nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Egy európai felmérés szerint a miskolciak szeretik a legkevésbé a munkájukat

Egy európai felmérés szerint a miskolciak szeretik a legkevésbé a munkájukat

De Budapesten sem sokkal jobb a helyzet. A leginkább a graziak elégedettek a munkahelyükkel.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Európa 83 nagyvárosa közül Miskolcon a legelégedetlenebbek az emberek a munkájukkal – derült ki az Eurostat felméréséből. Magyarország negyedik legnépesebb városában mindössze 44 százalék mondhatja el magáról, hogy elégedett a munkájával. De nem teljesített sokkal jobban Budapest sem: a főváros a maga 49 százalékával hátulról a harmadik lett Miskolc és Athén után.

A lista élén két osztrák város végzett, Graz (85%) és Bécs (79%). A dobogóra még Koppenhága fért fel, ahol a helyiek 78 százaléka vallotta magát szakmailag elégedettnek.

A miskolciak mindössze 10 százaléka érzi magát nagyon elégedettnek a munkahelyén. Ez a szám a budapestiek körében sem sokkal magasabb: mindössze 11 százalék.

A magyarországi számok akkor sem voltak sokkal jobbak, amikor az embereket arról kérdezték, mennyire könnyű állást találni a lakhelyükön. A miskolciak mindössze 1 százaléka mondta, hogy nagyon könnyű munkát találni Miskolcon, Budapesten ez a szám már 5 százalék. Miskolcon 55 százalék, Budapesten pedig 29 százalék mondja azt, hogy egyáltalán nem könnyű munkát találni az adott városban.

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon