nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Többnapos orgazmuskurzust tartott vagyonokért a szexinstruktor

Többnapos orgazmuskurzust tartott vagyonokért a szexinstruktor

Illegálisan tartott szex- és orgazmustanfolyamot a férfi.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Alexander Kirillov szexoktató Thaiföldön tartott szexuális aktusokkal tarkított orgazmuskurzusokat az arra kíváncsiaknak. A négynapos tanfolyam potom 1000 fontba (kb. 350 000 forint) került. Ám az egyik óra alatt, melyet egy kibérelt szállodai konferenciateremben tartottak, az ott dolgozók gyanakodni kezdtek, majd nem sokkal később az egész eseményre fény derült. 

A rendőrség átvizsgálta a különböző felvételeket, melyek a tanfolyamon készültek. Ezek elég sokatmondóak, Kirillov félreérthetetlen pozícióban található rajtuk különböző nőkkel. Emellett Kirillov engedély nélkül dolgozott, ráadásul külföldieket bántalmazott a videók alapján, ami még inkább súlyosbítja az incidenst. Az ügyet még vizsgálják, a rendőrség eddig csak annyit mondott, hogy nem zárható ki az sem, hogy valamilyen orosz kultuszról van szó.

A tanfolyamon részt vevő harminchárom embert hazaküldték a részletek tisztázása nélkül, míg a tíz oktatót – hét férfit és három nőt – letartóztatták.

 

Mirror

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon