Életmód

Ez a férfi összevert egy utast a 138-as buszon – fotó

Súlyosan bántalmazott egy utast a 138-as buszon az a 35 év körüli férfi, akit a rendőrség a jármű biztonsági kamerájának felvétele alapján igyekszik beazonosítani, amiben számít a lakosság segítségére is.

Súlyos testi sértés kísérletének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Rendőrkapitánysága. A rendőrök azért kezdtek nyomozásba, mert a még ismeretlen férfi 2018. február 23-án 20 óra 20 perc körül Budapest XXI. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc úton lévő buszmegállóban álló 138-as buszon ököllel többször megütött egy férfit.

Ököllel esett utastársának az agresszív utas a 138-as buszon – Forrás: police.hu

Az elkövető 30-35 év körüli, 180-185 centiméter magas. Az elkövetéskor viselt ruházata szürke sapka, fekete kabát, fekete nadrág, sötét cipő.

A csepeli rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 („Telefontanú”) zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top