nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Ötösre vizsgáztak emberségből az ózdi rendőrök

Ötösre vizsgáztak emberségből az ózdi rendőrök

Rendhagyó módon segítettek egy bajba került asszonynak az ózdi rendőrök.
NLCafé
f Ajánlom

Különös hívás futott be az ózdi rendőrkapitányságra február 23-án a kora délutáni órákban. A rendőrségtől egy elkeseredett asszony kért segítséget, akinek elütötték a macskáját.

A Farkaslyukról telefonáló, egy 77 éves asszony a rendőröknek könnyek között mondta, hogy bár tudja, nem rendőrségi ügy, de a szomszédai halálát követően ő fogadta be árván maradt házi kedvencüket, hogy az állatnak – szűkös anyagi lehetőségei ellenére is – otthont biztosítson.

A cica előző nap azonban sérülten jött haza, azóta csak fekszik, de nem teheti meg, hogy állatorvoshoz vigye.

A rendőrök elmentek a nénihez, majd a szemmel láthatóan állkapocssérült állat ellátása miatt kapcsolatba léptek a Herman Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédelmi Egyesület Ózdi Állatmenhelyének vezetőjével, aki kérte őket, hogy további ellátása miatt a macskát vigyék el egy közeli állatorvosi rendelőbe.

A sérült cica az állatorvosnál – Forrás: police.hu

Ami ez után történt, arról így ír a rendőrségi jelentés:

Ekkor az állat biztonságos mozgatása érdekében a bejelentőtől elkértem egy használaton kívüli műanyag hűtődobozt, amit először kibéleltem puha hulladék ruhaneművel. Ezután óvatosan, hogy minél kisebb fájdalmat okozzak neki, felemeltem a sérült állatot, majd elhelyeztem a ládában. A ládára a biztonságos szállítás miatt rátettem a fedelét is, de arra vigyáztam, hogy maradjon egy kis rés, amin a cica friss levegőhöz juthatott.

Minden tiszteletünk az ózdi járőröké, a cicának mielőbbi gyógyulást kívánunk!

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon