Életmód

Több mint 100 magányos embert hívott meg az otthonába

Szuper ötlete támadt a magány oldására.

A statisztikák szerint több mint 210 000 dán ember érzi magát gyakran magányosnak, ami nagyjából a népesség 1/25-e. Patrick Cakirli is évek óta magányosnak érezte magát, de mindez megváltozott 2016 decemberében, amikor az alábbi sorokat közölte egy ismeretségkötő mobilalkalmazáson:

„Mindenre elszánt vagyok, hogy új barátokat szerezzek. Életem eddigi legnehezebb időszakát élem meg, magányos vagyok. A városháza előtti lépcsőn fogok ülni 2 és 8 óra között, fekete nadrágban és egy North Face táskával.”

New Year's Eve ❤

Patrick Cakirli (@patrickcakirli) által megosztott bejegyzés,

Cakirli árvaházakban nevelkedett, és az üzenet megírása előtt szakított barátnőjével, aki megcsalta. Az üzenet segítségével a férfi terve bevált, új ismerősökre és barátokra tett szert. Azóta rendszeresen meghív idegen embereket az otthonába vacsorára vagy társasozni, és országos hálózatot alakított ki a társaságra vágyóknak. Mára már hatalmas, 10 000 fős közösség alakult ki ezekből az emberekből, számuk pedig egyre csak nő.

Boredpanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top