nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Néhány karton borból épített magának tökéletes pasit a szingli férfi

Néhány karton borból épített magának tökéletes pasit a szingli férfi

A 44 éves férfi 2015 óta egyedül van, ezért elkeseredésében olcsó kartondobozos borokból építette meg magának az álomférfit!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A 44 éves művész és fotográfus, Michael James Schneider 2015 végén szakított partnerével, azóta szingli. Persze ennyi idő elteltével az ember elég magányosnak érezheti magát, és az is előfordul, hogy néhány üveg borhoz fordul vigasztalásért – bár Schneider kicsit átértelmezte ezt a dolgot.

Ő ugyanis olcsó, kartondobozos borokból épített magának tökéletes partnert, aki „mindig meghallgat téged egy pohár bor mellett”. A férfi zseniális fotókon örökítette meg „közös életük” romantikus pillanatait, a meghitt reggelizést az ágyban, a bevásárlást vagy a közös főzés örömeit. A Franznak keresztelt álompasit jól fogadta az internet – Schneider fotóit több mint 5000-en osztották meg. 

Ilyen zseniálisan vicces húzás után, reméljük, talál maga mellé egy hús-vér partnert is!

 

Metro

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon