Életmód

A 10 éves kislánynak kockásabb hasa van, mint amilyen nekünk valaha lesz

A testépítő kislány hasizmaira egy emberként csodálkozott rá az internet, de nem mindenki irigyli a kockáit.

A 10 éves houstoni kislány, Chandler King fiatal kora dacára olyan testtel rendelkezik, melyről sokan csak álmodoznak. De a kislány sem ajándékba kapta a kockás hasát: évek óta az olimpiára készül, gimnasztika számban. 

A legtöbb embert lenyűgözi Chandler izmos hasa, ám – ahogy ilyenkor szokás – sok netező aggodalmát fejezi ki a kislány elveszett gyerekkora és egészsége miatt. A gyerekkori testépítés egyébként az orvosokat is megosztja. Egyesek szerint a fizikumra és az idegrendszerre is jó hatással lehet a későbbiekben, mások szerint károkat okozhat a hormonháztartásban.

MankoFit 🇩🇴 (@massy.arias) által megosztott bejegyzés,

Chandler szülei ugyanakkor csitítani próbálják a kedélyeket: azt mondják, kislányuk csakis saját testsúlyos gyakorlatokkal edz, és nem tartják szigorú diétán sem. Ám a kételyeket nem sikerül eloszlatniuk. Továbbra is akadnak, akik megkérdőjelezik a kislány fizikumának valódiságát, és arra gyanakszanak, hogy étrend-kiegészítőkkel és fehérjeporokkal turbózták fel a hasizmait. Abban pedig minden orvos egyetért, hogy ez kifejezetten káros lenne egy fejlődő szervezetre.

Chandler King (@chandler_king_) által megosztott bejegyzés,

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top