Életmód

Tök pucéran érkezett a randira

Különleges szerelésben érkezett a találkára a nő.

A döntést meghozni, hogy mit is viseljen az ember egy randin, főleg az elsőn, nem könnyű. Csak állsz a szekrény előtt, és hirtelen minden ruhád túl használtnak vagy unalmasnak tűnik, te meg egyre kétségbeesettebben keresed a tökéleteset. Ezt a szenvedést akarta kihagyni Joy, aki merész kísérletre vállalkozott. Két barátnőjével kitalálták, hogy ruha helyett a testfestést választja és így megy el a Tinderes találkára. 

A cél az volt, hogy a festék úgy nézzen ki, mintha ruhát viselne a nő. A testére pingált kopott farmert valóban úgy nézett ki, mintha igazi lenne, távolról kiszúrhatatlan a különbség. A randin egyszer szóba került, hogy Joy meztelennek tűnt egy pilanatra a férfi számára, de annyira irreálisnak tartotta a gondolatot, hogy azonnal elvetette. Végül Joy lebuktatta magát, amikor az utcára kilépve az eső áztatni kezdte „ruháját”. Randipartnerének valószínűleg bejött a tréfa, és reméljük, hogy Joynak a második randin már nem kell trükköket bevetnie, hogy felhívja magára a figyelmet.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top