nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Hupikék törpikévé változott a fürdőbombától a fiatal nő

Hupikék törpikévé változott a fürdőbombától a fiatal nő

Egy fiatal nő az egész internetet szeretné figyelmeztetni: ne használjátok a fürdőbombát, ami hupikék törpikévé változtat titeket!
NLCafé
f Ajánlom

Egy hosszú, fárasztó nap után elmerülni egy nagy kád habos, illatos vízben az egyik legjobb döntés lehet, de úgy tűnik csak akkor, ha a megfelelő fürdőbombát választjuk hozzá. Rebekah Butlernek például nem jött ez össze: ő a Kroger Galaxy Bath Bombjával próbálta felturbózni a fürdővizet, de a végeredmény durva átalakulás lett. A fürdőbomba ugyanis teljesen beszínezte Butler bőrét, olyannyira, hogy a türkizben pompázó fiatal lány leginkább tényleg egy hupikék törpikéhez hasonlít.

A lány azt állítja, a fürdőbomba néhány perc alatt befogta bőrét, amin aztán kékes réteg keletkezett a megszáradt festékanyagból, ráadásul a szín még a fürdőkádat is megfestette. Azt mondja, órákig tartott, mire sikerült levakarnia magáról a kék bevonatot, és még többszöri mosakodás után is enyhe kékes árnyalata maradt a bőrének néhány napig. Azt sajnos nem tudjuk, mostanra sikerült-e visszanyernie eredeti színét, de az elég valószínű, hogy többé nem próbálkozik a bizarr színű fürdőbombákkal!

Yahoo

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!
NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon