Életmód

Először látják lányukat esküvői ruhában – érdemes megnézni a szülők reakcióit!

Sonia és Mark Lester sokáig azt hitték, idősebb lányuk lesz az, aki először kimondja a boldogító igent. Csakhogy Sam 12 évvel ezelőtt egy balesetben meghalt.

„12 év telt el azóta, hogy egy buta baleset miatt elveszítettem a nővéremet. Azóta egy napom se telik el úgy, hogy ne gondolnék rá” – idézi a brit Metro című lap Sam Lestert, aki a közelmúltban kötötte össze életét szerelmével. Azt mondja, igyekezett felkészülni arra az érzelmi hullámvasútra, amit egy esküvő jelent, ám arra, ami végül történt velük, nem tudott felkészülni.

Kép forrása: metro.co.uk

„Mindig is úgy éreztem, a szüleimnek a nővéremet kell először menyasszonyi ruhában látniuk. Sokáig úgy tűnt, valóra válik az álmuk, aztán jött a baleset… Jen egy esés után kórházba került, és nem sokkal később belehalt a fejtrauma okozta szövődményekbe. Sosem tettük túl magunkat igazán az elvesztésén” – vallja be Sam, aki biztos benne, hogy ha nővére nem hal meg, ma már rég házasságban élne.

„Az esküvőm napján féltem megmutatni magam a szüleimnek a ruhában. Féltem, hogy hogy fognak reagálni, hogy eszükbe juttatja majd Jen hiányát. Sean, az esküvői fotósunk ennek ellenére ragaszkodott hozzá, hogy megörökítse a pillanatot, mikor a szüleim először látnak felöltözve.”

esküvő fotók megható

Kép forrása: metro.co.uk

Sam elárulta, míg édesapja csukott szemmel háromig számolt, ő azt kívánta, bárcsak gyönyörűnek találná őt. „Általában melegítőalsóban és fiús cuccokban lát, szóval biztos voltam benne, hogy nagyon meglepi majd, mennyire átalakultam.” Sam elmesélte, édesapja abban a pillanatban elsírta magát, ahogy kinyitotta a szemét. „Utána odajött hozzám, és erősen megölelt. Azt hiszem, ez volt a legérzelmesebb, legközvetlenebb pillanatunk hosszú évek óta.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top