Életmód

Feltörte a lábát a cipő a buliban, mentőt kellett hívnia

Annyira feltörte a cipő egy bulizó lány lábát a hétvégén, hogy mozdulni sem bírt benne. Mentőt hívott.

A vasárnap hajnalos mentőszolgálati diszpécser azt hitte, telefonbetyár hívta őt, mikor meghallotta, mi a probléma. Egy fiatal nő kért segítséget tőle azzal, hogy a szombati buliban feltörte a lábát az új cipője, de annyira, hogy mozdulni sem bír benne. 

Innen átadjuk a szót az Országos Mentőszolgálatnak: „A fiatal telefonján nem volt kimenő hívás, így a mentők ingyenesen hívható száma bizonyulhatott a legjobb megoldásnak. Bár bajtársunk azt hitte, hogy valamilyen ízetlen tréfáról van szó, mégis azonnal segített a fiatal lánynak. Elkérte a szülők telefonszámát, és értesítette őket, milyen helyzetbe került a lányuk. Valószínűleg ők is telefonbetyárt sejtettek a hajnali telefonhívás mögött, de felhívták a bajba jutottat, és elindultak érte. A feltört lábú lányt végül szülei (stabil állapotban) szállították otthonába. Az eset után az édesapa hálásan köszönte meg a mentésirányító empátiáját, aki élete legabszurdabb segélykéréseként aposztrofálta az esetet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top