nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Veszélyes plasztikai sebészeti trendet indítottak be a közösségi oldalak filterei

Veszélyes plasztikai sebészeti trendet indítottak be a közösségi oldalak filterei

Egyre több nő fordul azzal a kéréssel plasztikai sebészhez, hogy alakítsa őt olyanná, ahogyan a Snapchat vagy Instagram filtereknek köszönhetően kinéz.
Avatar
nlc
f Ajánlom

Nagyra nyílt szemek, lágyabb formájú orr, simább arcbőr és feltöltött ajkak. Az Instagram és a Snapchat speciális filtereinek köszönhetően szabadon szerkeszthető az arcképünk, az eredmény pedig valószínűleg köszönőviszonyban sem lesz a valóságos kinézetünkkel. 

#Blondie 💘

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés,

Ha csak játékról lenne szó, akkor mindezzel nem is lenne semmi gond. Azonban egyre több fiatal nő szeretne a valóságban is úgy kinézni, ahogy az Instagram-profilján. Az amerikai plasztikai sebészek mostanában gyakran tapasztalják, hogy pácienseik filterezett önarcképükön igyekeznek elmagyarázni nekik, hogyan szeretnének kinézni a plasztikai műtét után. A furcsa jelenség a pszichológusokat is egyre jobban aggasztja. Míg korábban csak a modellek photoshopolt fotóihoz hasonlítgatták magukat a nők, újabban a saját, filterezett önarcképükhöz szeretnének a valóságban is hasonlítani. A teljesíthetetlen elvárások miatt pedig, mondani sem kell, egyre több nő elégedetlen az eredeti külsejével.

(Forrás: Huffingtonpost)

Megosztás Facebookon