Életmód

4 plus-size modell megmutatta, hogy nem csak a Kardashian-nővéreken áll jól a fehérnemű

Négy plus-size modellel fotózták újra a Kardashián-testvérek Calvin Klein-fehérneműt reklámozó fotóját. A céljuk az volt, hogy megmutassák a nőknek, nemcsak a sovány testalkat lehet szép.

Négy plus-size modell, Diana Sirokai, Daisy Christina, Denise Mercedes és Tammy B szexi fehérneműbe bújtak, és újra kreálták a Kardashián-nővérek múlt hónapban készült Calvin Klein-fehérneműreklámját. 

A képpel meg akarták mutatni a nőknek, hogy nem csak a hagyományos vékony modell alkat, hanem a gömbölyű női formák is sok szépséget tartogatnak. Egyúttal a fotó készítői fel akarták hívni a parányi fehérneműket gyártó Calvin Klein márka figyelmét arra, hogy a nők nagyobbik részéről elfeledkeznek, amikor kizárólag sovány nők számára gyártanak fehérneműket. A pluz-size modellek ugyanis nem tudtak Calvin Klein-fehérneműt húzni a fotózáshoz, az ő méretükben sajnos a cég nem gyárt alsóneműt és melltartót.

(Forrás: Msn)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top