Életmód

Egy 93 éves olasz nagymama Kenyába indult önkénteskedni

Soha sincsen túl késő másokon segíteni, ezt annak a 93 éves olasz asszonynak a példája is jól mutatja, aki nemrégen indult lányával Kenyába, önkénteskedni.

A 93 éves Irmáról unokája készített egy képet a repülőtéren, mielőtt a nagymama és lánya felszálltak volna a Kenyába tartó repülőgépre. A Facebookon posztolt fotó aztán gyorsan bejárta a világsajtót, hiszen valóban ritka, hogy egy ilyen idős hölgy ekkora útra vállalkozzon. Kenya ráadásul egy huszonéves önkéntesnek is nagyon nehéz terep, nemhogy egy 93 éves asszonynak.

Irma mégis úgy döntött, hogy elkíséri lányát, és három hétig ő is egy kenyai árvaházban fog önkénteskedni. Ahogy unokája írta róla, Irmának egész életében a családja és a másokon segítés volt a legfontosabb. A nagymama igazi példakép unokájának is, aki szintén gyakran önkénteskedik, legutóbb a görög határon segített a szíriai menekültek ellátásában.

(Forrás: Euronews)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top