Életmód

Vagyonokat költ arra, hogy úgy nézzen ki, mint Barbie

Havonta 1000 fontot költ kinézetére az élő „baba”.

Már abban van valami bizarr, hogy a tizennyolc éves Gabriela Jirackova 300 amerikai Barbie-t tudhat a magáénak, de ezt még nevezhetjük gyűjtő szenvedélynek. Ám nemrég műtét alá vetette magát, hogy hasonlítson is baba figuráira, ezért C-kosaras melleit G-kosarasakra cserélte.

Persze ez még csak a kezdet. A lány álma, hogy pontosan úgy nézzen ki, mint Barbie, ezért minden követ megmozgat, hogy tervét minél előbb megvalósítsa. Havonta 1000 fontot költ szépészeti beavatkozásokra és ruhákra, mindezt szülei pénzéből. Hol hajhosszabbítás, hol látványosabb műszempillák kellenek neki, de sokkal drasztikusabb beavatkozásokra is hajlandó, mint csípőimplantátum vagy a bordái eltávolítása.

„Barbie rendkívül megihletett. Amióta a való életben is látok rá hasonlító nőket, én is ilyen szeretnék lenni. Nem hiszek a természetes megjelenésben. Azt hiszem, ma már alig van olyan ember, aki az lenne. Naponta három és fél órát töltök a készülődéssel. Ez az életmód egyáltalán nem könnyű. Az imázsom fenntartása minden tekintetben nehéz, pénzügyileg, fizikailag és szellemileg is. Nem arról van szó, hogy nem voltam megelégedve magammal, ellenkezőleg.

Az a tény, hogy tetszik a mesterséges szépség, nem jelenti azt, hogy valaha is alacsony volt az önbecsülésem. Anyám boldog, hogy követem az álmomat, és hogy amit csinálok, boldoggá tesz, bár a palsztikai műtétektől nem lelkes. Aggódik az egészségem miatt, de tiszteletben tartja a döntésem. Neki mindig szép leszek.”

 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top