Életmód

Nagy orrok özönlötték el a Twittert

Leszámolna a nagy orrokkal kapcsolatos tabukkal egy brit újságírónő.

A 27 éves író-újságíró, Radhika Sanghani saját bevallása szerint egész életében utálta az orrát, csupán az elmúlt néhány hónapban fogadta el olyannak, amilyen, mivel elege lett abból, hogy csúnyának érezze magát amiatt, mert nem felel meg a médiában látható szépségideálnak. 

Azt mondja, a felismerés megváltoztatta az életét és annyira felszabadítóan hatott rá, hogy másokkal is meg akarta osztani ezt az érzést. Éppen ezért február 20-án a Twitter-oldalán #sideprofileselfie hastaggel indított kampányt, hogy megtörje a nagy orrokkal kapcsolatos tabukat.

„Remélem, megmutatja, hogy a nagy orr is lehet szép és néhányaknak segít majd, hogy megszeressék a nagy orrukat” – írta Radhika.

Az újságírónő bejegyzésére válaszul záporozni kezdtek a fotók, melyeken a a twitterezők megmutatják méretes orrukat, és nyíltan mesélnek a testrész okozta bizonytalanságaikról, vagy épp arról, hogyan sikerült megbarátkozniuk azzal.

Radhika a The Sunnak elárulta, hogy bár eredetileg elsősorban a nőket célozta a kampány, jó néhány férfi is bekapcsolódott.

Radhika abban bízik, hogy a kampánnyal a szépségipar nagy orrokkal kapcsolatos hozzáállását is meg lehet változtatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top