nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Teljesült az álma, guruló házban él a marosvásárhelyi lány

Teljesült az álma, guruló házban él a marosvásárhelyi lány

Nagy szabadságot ad, hogy bármikor arrébb viheti a lakását, ám áldozatokkal is jár a különös életforma.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nagyjából két év tervezgetés után Gabriela Isadora építtetett magának egy kerekeken guruló házat, mert ez volt a régi álma – írja a Transindex.

A marosvásárhelyi lány elmondása szerint az építés 20 ezer euróba került, még úgy is, hogy sok anyagot másodkézből szerzett be. A kerekes faház négy méter magas és három tonna.

A guruló ház azért nem olyan, mint egy lakókocsi: nehézkes vele a mozgás, eddig összesen kétszer kelt vele útra a lány. Ám ha munka miatt költöznie kell, nem kell eladnia semmit, és ott lakhat az ember, ahol szeretne.

Gabriela azt mondja, neki bejött ez az életforma, hihetetlen szabadságot ad, de nagy áldozatvállalással is jár. Nem túl nagy belül a hely, bár ő igen szerény körülmények között él. Csupán néhány étkészlet, öt nadrág, két pár bakancs és három pár szandál tulajdonosa.

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon