nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Egy hely, ahol minden a férfiak körül forog

Egy hely, ahol minden a férfiak körül forog

Mi lehet olyan különleges egy borbélyüzletben, és egyáltalán mi értelme ennek az egész divatnak, mikor ott van mindenkinek a villanyborotva? Videós stábunk alászállt a barber shopok pokoli világába.
Bognár Péter
Bognár Péter
f Ajánlom

Soha nem voltam borbélynál, sőt bevallom, még fodrásznál se. Valaki mindig van a közelemben, aki megoldja a fejemen lévő különböző szőrök problémáját. Végső esetben én magam. Mert ez nem olyan bonyolult dolog, és nincs értelme túlgondolni. De mivel gombamód szaporodnak a borbélyüzletek Budapesten, valószínűleg egyre többen gondolják ezt másképp. Miért lett most hirtelen minden férfinak olyan fontos, hogyan nő a szakálla, mivel kell ápolnia, és egyáltalán, mi a jó abban, hogy olyan helyre megyek, ahol nem foglalkoznak női kuncsaftokkal?

Megkerestünk egy borbélyüzletet, ahol már évek óta csak a szőrösebbik nemmel foglalkoznak, ráadásul nem is csak férfiak, hiszen az üzlet egyik tulajdonosa éppenséggel nő. És ő is sokkal szívesebben dolgozik itt, mint előtte a fodrászatban. De vajon meg tud-e győzni minket arról, hogy érdemes időnként benézni a szomszédos borbélyüzletbe egy kis fazonírozásra?

Köszönjük a West Coast Barbersnek, hogy segítették a videó létrejöttét!

Tetszett a videó? Iratkozz fel a Youtube csatornánkra!
Megosztás Facebookon