Életmód

Pénzt gyűjtöttek a hajléktalan férfi kutyájának

Megható összefogással segítettek a hajléktalan férfin és kutyusán.

Berni Gutierrez egy bevásárlóközpontban találkozott a hajléktalan Hectorral. A férfi segítséget kért, de nem pénzt, hanem kis csivavájának, Amynek szeretett volna engedélyt szerezni. Mivel nincs otthona, ezért hivatalosan nem nevelheti a kutyust sem, aki amúgy teljesen jó, gondozott állapotban van.

Forrás: Piper Wood

Amikor Gutierrezék észrevették, hogy Hectornak tulajdonképpen egy bevásárlókocsi a „háza”, ami technikailag illegális az Egyesült Államokban, úgy döntöttek, hogy szereznek egy speciális, kutyák tárolására alkalmas „babakocsit”, amelyben Amy és Hector holmija is elfér. Bár azt gondolták, a csivavának jobb helye lenne máshol, Hector annyira odáig van az állatért, hogy megszánták őket.

Forrás: Piper Wood

„Jobban bánnak vele, mint a legtöbb kutyával otthon, mert Hector a nap 24 órájában vele van. A kutya szereti őt, ő pedig az ebet. Egymás szeme fényei.”

Végül egy, az Instagramon megosztott poszt segítségével gyűlt össze a pénz a kocsira, amire elképesztően sok felajánlás érkezett a felhasználóktól, így Hectornak már nem kell izgulnia, hogy elveszik tőle kedvencét.

The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top