nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Pénzt gyűjtöttek a hajléktalan férfi kutyájának

Pénzt gyűjtöttek a hajléktalan férfi kutyájának

Megható összefogással segítettek a hajléktalan férfin és kutyusán.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Berni Gutierrez egy bevásárlóközpontban találkozott a hajléktalan Hectorral. A férfi segítséget kért, de nem pénzt, hanem kis csivavájának, Amynek szeretett volna engedélyt szerezni. Mivel nincs otthona, ezért hivatalosan nem nevelheti a kutyust sem, aki amúgy teljesen jó, gondozott állapotban van.

Forrás: Piper Wood

Amikor Gutierrezék észrevették, hogy Hectornak tulajdonképpen egy bevásárlókocsi a „háza”, ami technikailag illegális az Egyesült Államokban, úgy döntöttek, hogy szereznek egy speciális, kutyák tárolására alkalmas „babakocsit”, amelyben Amy és Hector holmija is elfér. Bár azt gondolták, a csivavának jobb helye lenne máshol, Hector annyira odáig van az állatért, hogy megszánták őket.

Forrás: Piper Wood

„Jobban bánnak vele, mint a legtöbb kutyával otthon, mert Hector a nap 24 órájában vele van. A kutya szereti őt, ő pedig az ebet. Egymás szeme fényei.”

Végül egy, az Instagramon megosztott poszt segítségével gyűlt össze a pénz a kocsira, amire elképesztően sok felajánlás érkezett a felhasználóktól, így Hectornak már nem kell izgulnia, hogy elveszik tőle kedvencét.

The Dodo

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon