nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Nemcsak barátnőjét, de barátnője húgát is eljegyezte egy amerikai férfi

Nemcsak barátnőjét, de barátnője húgát is eljegyezte egy amerikai férfi

A büszke vőlegény később elmondta, magától értetődő volt számára, hogy a lánykérés során külön figyelmet fordít majd szerelme testvérére.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Röviddel azután, hogy Will Seaton és szerelme, Ashley Shaus randizni kezdtek egymással, a fiatal nő hamar egyértelművé tette udvarlójának, hogy közös életüknek mindig is szerves részét fogja képezni testvére, Hannah, aki Down-szindrómás. Willnek mindez nem esett nehezére, sőt, egy idő után Hannah állandó résztvevője lett a pár minden találkozójának.

„Magától értetődő volt, hogy ezek után a lánykérésből sem marad majd ki” – idézi a The New York Post az indianai férfit, aki a nagy napon először szerelme Down-szindrómás húga előtt ereszkedett féltérdre. „Megkérdeztem, hogy lenne-e örökre a barátom, ő pedig igent mondott” – mesélte Will, aki ebből az alkalomból egy külön gyűrűt adott Hannah-nak, méghozzá azt, amit a nagymamájától örökölt.

down szindróma eljegyzés megható

Kép forrása: New York Post

„Ashley ekkor már persze szívből zokogott. Pontosan tudta, hogy a következő kérdést ő kapja majd.” És így is lett. Miután megkérte Hannah-t, Will feltette a nagy kérdést Ashley-nek is, akit ezzel a gesztussal elmondása szerint a világ legboldogabb nőjévé tett. „Életem legszebb pillanata volt az, mikor láttam, hogy Hannah végre igazán különlegesnek érzi magát. Sosem fogom elfelejteni” – mesélte Ashley, aki az októberi esküvőn is fontos szerepet szán testvérének. „Ő nem egyszerű koszorúslány, hanem az esküvőnk egyharmada” – tette hozzá.

Megosztás Facebookon