Életmód

Elképesztően átalakult az elhanyagolt kutya – előtte-utána fotók

Mikor megtalálták a kis Millie-t, azt sem tudták megállapítani, milyen fajtájú kutya rejtőzhet az összecsomósodott bunda alatt. Szerencsére mostanra már egészen másképp néz ki!

A Bahamákon kóborló Millie nevű kutyus annyira elhanyagolt volt, hogy bundája már fájdalmasan húzódó, rasztás csomókba állt össze. A kutyus korábbi élettörténetéről ugyan nem sok derült ki, de az elég biztosnak látszik, hogy Millie nem túl sok figyelmet és törődést kapott… Szerencsére a kutyust rövidesen kezelésbe vették a helyi állatvédők, akiknek áldozatos munkával sikerült megszabadítaniuk az állatot a csimbókos, koszos szőrtől.

Millie-t egy Patricia nevű nő fogadta örökbe, aki a kutyát is gondjaiba vevő állatmenhely munkatársa. Azt mondja, azonnal beleszeretett a nehéz sorsú kutyába, aki mostanra persze teljesen megváltozott. Gazdája szerint a kutyus elképesztően hűséges és nagyon vidám társ, állandóan Patricia sarkában lohol. Fogazata állapota alapján Millie körülbelül csak hároméves lehet, szóval remélhetőleg most már boldogságban telhet el élete legnagyobb része!

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top