nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
A lányoknak kötelező táncolni a fiúkkal a sulibuliban

A lányoknak kötelező táncolni a fiúkkal a sulibuliban

Az egyik diák édesanyja nem nyugszik bele abba, hogy lánya nem mondhat nemet, ha egy fiú felkéri táncolni.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Valentin-napi sulibulit tartanak az USA Utah államában található Kanesville általános iskolában. Az egyik tanár a rendezvényre készülődve figyelmeztette a diáklányokat arra a szabályra, hogy ha egy fiú felkéri őket táncolni, nem mondhatnak nemet.

Az egyik hatodikos diák édesanyja, Natalie Richard alig akart hinni a fülének, amikor a lánya ezt elmesélte otthon. Az asszony az igazgatóhoz ment, és kérdőre vonta az ügyben, mire azt a választ kapta, hogy régóta megrendezik a Valentin-napi diszkót, ahol mindig is ez volt a szabály, de eddig még senki nem panaszkodott miatta. Az intézményvezető arra hivatkozik, hogy udvariasságra és tisztelettudó viselkedésre akarják szoktatni a tanulókat, ezért muszáj igent mondaniuk arra is, ha valaki felkéri őket táncolni.

Az anya úgy véli azonban, hogy rosszat tanulnak a gyerekek abból, ha megtiltják nekik, hogy nemet mondjanak.

„Rossz üzenetet közvetít a lányoknak, ha kötelező igent mondaniuk, de a fiúknak is, ha azt tanulják meg, hogy egy lány nem mondhat nemet” – fogalmazott Natalie Richard.

Az asszony hozzátette azt is, hogy a szóban forgó szabályozással kapcsolatban az is aggályos, hogy a szülők többsége nem is tud róla. Azt javasolta az igazgatónak, hogy kérje a szülők engedélyét a szabály érvényesítéséhez. Ebbe az igazgató beleegyezett.

Fox

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon