Életmód

Lehet, hogy mégsem Hosszú Katinkáé lesz a csillebérci úszóakadémia

A döntéshozók nem bíznak benne, hogy Hosszú Katinka Shane Tusup nélkül eléggé értene az üzlethez, ezért lehet, hogy mégsem ő vezeti majd a Csillebércre tervezett úszóakadémiát.

A tervezett csillebérci úszóakadémia vezetésére Hosszú Katinka és Shane Tusup voltak a biztos jelöltek, kapcsolatuk megingásával viszont gyengülhettek Hosszú pozíciói – írja a Bors.

Hosszú Katinka

Valóban gyengült Katinka pozíciója. Shane ért az üzlethez, Hosszú kevésbé. Ez bizonytalanította el a kormányt, hiszen az amerikai tréner nélkül kérdéses, Katinka mennyire tud jövedelmezően igazgatni egy ilyen vállalkozást” – mondta a lapnak egy bennfentes. Arról nem sokat lehet tudni, ki vezetné Hosszú helyett az akadémiát, de a szakmai tapasztalattal rendelkező Darnyi Tamás neve merült föl. Arról is szó van, hogy Kovács Ágnes segítene neki, az olimpiai bajnok mellúszó viszont erről nem is hallott.

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár irodája arról tájékoztatta a Borsot, hogy jelenleg a Hosszú Katinka Sportakadémia előkészületei zajlanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top