Életmód

Az egyedüllét örömei, tündéri illusztrációkon

Ezek a rajzok bizonyítják, hogy a boldogság ott rejtőzik minden csöndes pillanatban – akkor is, ha egyedül vagyunk.

Manapság gyakran érezhetjük úgy, hogy a boldogság elengedhetetlen feltétele, hogy állandóan szem előtt legyünk, megosszunk, beszéljünk, ezért csak úgy szomjazzuk a figyelmet. Az Aeppol művésznéven alkotó fiatal koreai lány elbűvölő rajzai azonban ékes bizonyítékai, hogy az egyedüllétben is találhatunk feltöltő, örömteli pillanatokat.

A lány az introvertált személyiségtípus mintapéldája: rájött, hogy sem a csapatmunka, sem a verseny, sem a nagyvárosi hajtás nem teszik boldoggá, ezért úgy döntött, otthonról kezd el dolgozni, amikor pedig teheti, egyből a természetbe zarándokol. Ő ebben a csendben és nyugalomban találta meg a boldogságot, mely tündéri illusztrációról is csak úgy sugárzik. Szóval senki ne érezze magát furcsának amiatt, mert a legjobb társaságnak kedvenc könyvét tartja, egy fürdőkádban lazítós estét pedig kielégítőbbnek érez, bármilyen partinál. A boldogságnak ugyanis nincsenek szigorú szabályai, ahányan vagyunk, annyiféleképpen lelhetünk rá.

Bored Panda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top