Életmód

Undorító pattanásnyomkodó játékot imádnak a neten

Az idei év eddig legbizarrabb szórakozásának ígérkező Pop it Pal csak azt tudja, amit ígér: nyomasztóan élethű pattanáskinyomási élményt.

Egy ideje már elég népszerűek a neten az úgynevezett pimple-popping videók, amikor viszonylag közelről nézhetjük, ahogy jól megtermett pattanásokat nyomkodnak ki. Ha sikerült napirendre térnünk efelett, most figyeljünk: megérkezett a játék, amivel nemcsak passzív szemlélői, hanem részesei is lehetünk az élménynek.

A Pop it Pal elsősorban azoknak lehet klassz, akiknek nincsenek pattanásaik, persze lehet, hogy pattanásos pattanásnyomóknak is érdemesebb inkább ezen levezetniük a feszültséget saját arcuk helyett. A játék egyébként meglehetősen élethűre sikerült, még a különböző természetes olajokból összegyúrt műfaggyú is nagyon hiteles.

A bizarr játékszert megrendelhetjük magunknak a neten rongyos 19.99 dollárért, később pedig feltölthetjük újabb üveg műfaggyúval is, ha túl sokat nyomkodtunk volna.

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top