Életmód

Megvan a téli olimpia legpechesebb sportolója

Bátran kijelenthetjük, hogy a téli olimpia legpechesebb sportolója Katie Ormerod brit snowboardos, aki a hivatalos megnyitó előtt egy nappal törte szilánkosra a lábát.

Éremesélyesként indult volna a téli olimpián a brit snowboardos Katie Ormerod, de egy szerencsétlen baleset miatt nem vehet részt a 2018-as versenyeken. A 20 éves sportoló big air és slopestyle versenyszámokban indult volna Phjongcshangban, ám a csütörtöki edzésén súlyos sérülést szenvedett, esés közben darabokra törött a sarokcsontja.

Egy nappal a megnyitó előtt törte szilánkosra a lábát az éremesélyes sportoló – forrás: Instagram

Egy nappal korábban a csuklója is megrepedt, de az a sérülés még nem akadályozta volna a versenyzésben.

A sportolót pénteken meg is műtötték, elkeseredettségének Instagram-oldalán adott hangot, ahol egy fotót is megosztott a törött lábáról:

Forrás: Instagram

„Nem lehet szavakkal leírni, milyen lesújtó érzés így lemaradni az olimpiáról. Éveken át álmodoztam az ötkarikás játékokról, végre elértem a célom, de az utolsó pillanatban életem legpechesebb sérülését kellett átélnem” – írja Katie Ormerod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top