Életmód

Anyukájával együtt vetkőzött bikinire a híres plus size modell

A pozitív testképért folytatott harcában tett újabb szuper lépést a modell.

Ashley Graham modell ismert pozitív testképet hirdető küzdelmeiről. A plus size modell először a Swimsuits for all kampányában került a Sports Illustrated hasábjaira 2015-ben. Nemcsak gyönyörű és elképesztő kisugárzása, hanem az egészséges, tökéletlen testet hirdető üzenetei miatt is imádjuk őt. Graham legújabb kampányával is még inkább a szívünkze zárta magát. 

Új fürdőruhakampányában a modell mellett 53 éves édesanyja, Linda Graham látható. Ashley reméli, hogy a Ben Watts által készített fotók segíteni fognak anyja önbizalmán, és arra ösztönzik a többi 50 év feletti nőt, hogy bátran vállalják testüket, akár egy szál fürdőruhában is.

„Úgy gondolom, hogy a szépség nem az életkortól, mérettől vagy származástól függ. Bárhol tartasz is az életedben, érezd magad gyönyörűnek.”

👯‍♀️👙

Linda Graham (@themamagraham) által megosztott bejegyzés,

A daughter is a little girl who grows up to be your best friend @theashleygraham @swimsuitsforall. Even the camel 🐪 is 😃

Linda Graham (@themamagraham) által megosztott bejegyzés,

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top