Életmód

Még szex közben is fűzőt hord a háromgyerekes anyuka

A 39 éves nő azt mondja, bár a kezdet kezdetén férje ellenezte, hogy fűzőt hordjon, ma már teljes mellszélességgel kiáll mellette.

A most 39 éves egykori tengerészgyalogos három évvel ezelőtt vásárolta első fűzőjét, röviddel azután, hogy világra hozta ikergyermekeit. A büszke, egyébként háromgyerekes anyuka, Diana Ringo a brit Daily Mail című bulvárlapnak mesélt arról, miért választotta az alakformálás e meglehetősen veszélyes és kegyetlen módszerét.

Elmondta, hogy az ikrekkel 35 kilót szedett fel, és bár igyekezett minden módon megszabadulni a pluszkilóktól, a szülés előtti vonalait és testalkatát végül sosem nyerte vissza. „Hiányzott a homokóra alakom, szabályosan megőrjített, hogy eltűnt a derekam, ezért a szülés után megvásároltam életem első fűzőjét.”

testkép testalkat önbizalom fűző

Kép forrása: Daily Mail

Diana elárulta, férje először ellenezte, hogy ilyen veszélyes módon próbálja visszaszerezni az önbizalmát, ám végül beletörődött, ma pedig már teljes mellszélességgel támogatja Diana mániáját, amivel eléri a számára tökéletes testalkatot. Ez egyébként az elmúlt időszakban annyira elhatalmasodott az asszonyon, hogy mára csak edzéshez és alváshoz szabadul meg a kényelmetlen holmitól. „Biztos sokakat meg fog lepni, de még szex közben is hordom” – vallotta be.

testalkat fűző testkép önbizalom

Kép forrása: Daily Mail

Az asszony őszintén beszélt arról is, még a családjában sem mindenki támogatja a mániáját. „Persze mindenki véleményét értékelem, de a végső döntésnél mindig azt tartom szem előtt, hogy nekem mi a jó. És nekem ahhoz, hogy boldog legyek, szükségem van a fűzőre.”  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top