Életmód

A raktárba küldte a szoptató kismamát a hipermarket

A friss anyuka a Tesco kávézó részlegében szeretett volna szoptatni, mikor a hipermarket munkatársai megkérték, hogy inkább fáradjon a raktárhelyiségbe.

A 24 éves Lucy Foster január 7-én a plymouthi Tesco kávézójában szerette volna megszoptatni kisbabáját. Hamarosan azonban megjelentek a hipermarket munkatársai, és megkérték őt, hogy inkább fáradjon át velük a raktárhelyiségbe. A raktárban halomban álltak az asztalok és a használatok kívüli karácsonyi dekoráció, miközben Fosternek imbolygó széktornyok között kellett egyensúlyoznia kisbabájával. 

Az asszony először is nagyon megalázónak érezte, hogy a zsúfolt helyiségbe parancsolják, másrészt nem is igazán érezte biztonságosnak a terepet. Mikor Foster jelezte az incidenst a vezetőség felé, már másnap kapott egy e-mailt, amelyben azt írták, hogy a menedzser telefonon fogja keresni a bocsánatkérés végett, de a hívás még azóta sem ért el hozzá.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top