Életmód

Egy kádnyi chipsszel ünnepli terhességét ez a nagyon furcsa nő

Emelia Jackon annyira szereti a csípős Cheetost, hogy talán még a kisbabájánál is jobban várja a következő zacskót.

Hogy megünneplje terhességét és élete legnagyobb szenvedélyét, Emelia Jackon különleges fotósorozattal készült. A fiatal anyuka már évek óta a csípős Cheetos legnagyobb rajongója: gyerekkorában állítólag aprót lopott a szüleitől, hogy tudjon venni még néhány zacskóval, felhalmozta a chipseket, hogy sose fogyjanak el, és néha éjszaka is felkelt ropogtatni egy kicsit. Ezek után nem meglepő, hogy terhessége alatt sem kívánt semmi mást a csípős Cheetoson kívül. 

Innen jött az ötlet, hogy a terhességét megörökítő fotókon ne a hagyományos kismamás beállításokat süssék el, hanem inkább fürdőzzön egy kád chipsben. Jackon azt mondja, tudja, hogy ez az egész kicsit bizarrnak tűnhet, és azt is elismerte, hogy fura érzés volt ennyi Cheetosban feküdni, de ő nagyon elégedett a végeredménnyel. 

Azóta egyébként már meg is született Emelia fia, akinek vicces módon lángvörös haja van – Jackon szerint nem kizárt, hogy a rengeteg élénknarancs Cheetos lehet az oka.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top