Életmód

75 évvel az első találkozásuk után házasodott össze a pár

Összeházasodtak a gyerekkori szerelmesek.

A 89 éves George Coffin és az ugyanannyi idős Irene Lanning 14 évesen találkoztak először, és szerelembe estek egymással, de a lakhelyeik közötti nagy távolság egy idő után szétszakította őket. Sok évvel később, egy közös gyerekkori barátjuk temetésén találkoztak újra, ahol feltámadt az egykor közöttük lévő szerelem. George nem sokkal később megkérte Irene kezét azzal a feltétellel, ha hat hónapon belül elveheti a nőt, aminek Irene természetesen nem mondott ellent. 

Forrás: Caters

„Nagyon örülünk, hogy újra megtaláltuk egymást. Örülök, hogy Irene velem van. Sok mindent kell bepótolnunk. Hullámvasút, ami most velünk történik, nem akartam várni a lánykéréssel, mert a mi korunkban ezt már nem engedheti meg magának az ember.”

Irene szerint George még mindig olyan jóképű, mint egykor.

„A haja megőszült, de ugyanazzal a mosollyal és humorérzékkel rendelkezik, mint fiatalon. Soha nem gondoltam volna, hogy házasságot kötünk. Ez egy igazi mese.”

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top