Életmód

Macskamenhelyet csinált otthonából az állatbarát férfi

Az 58 éves Chris Arsenault nemcsak otthont adott háromszáz kóbor macskának, hanem valódi luxuskörülményeket teremtett nekik.

Nincs az a mesebeli macskás nő, aki nagyobb macskabarát lenne, mint az 58 éves Chris Arsenault. A 300 macskát elszállásoló férfi azután alakította „macskaszállóvá” otthonát, hogy 24 éves fia elhunyt egy tragikus motoros balesetben. Arsenault először a tragédia utáni hetekben, a vasúti sínek melett bukkant egy kupac elhagyatott kóbor cicára, az ő befogadásukkal kezdődött minden.

Az állatbarát férfi azóta nemcsak otthont ad a macskáknak, tényleg igazi luxuskörülményeket teremt nekik! A cicák játszhatnak, és pihenhetnek a nekik épített macskamászókákon, lengedezhetnek saját függőágyaikban és élvezhetik a rendelkezésükre álló, tágas kertet.

Chris most már mindennap hét órakor kel, hogy újratöltse a vizestálakat, feltakarítson a macskák körül és főzzön négylábú barátainak. Arsenault végtelenül hálás az állatoknak, hiszen azt mondja, a macskák megmentése adott új értelmet életének fia halála után.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top