Életmód

Megható és kedves dolgot talált ki a Facebook, érdemes megnézni

A Facebook új fejlesztése a barátság napjára készült, amit a Facebook hív így, és valójában a cég alapításának születésnapját jelenti. Most van a 14. születésnap, és tényleg jó dolgot találtak ki rá.

A „Boldog barátság napját!” nevű oldal ezen a címen érhető el. Megmutatja, melyik volt az első képünk a Facebookon, ki köszöntött fel ismerőseink közül legtöbbször a születésnapunkon, ki lájkolta legtöbbször a dolgainkat, és mi kit lájkoltunk a legtöbbször.

Nekem kijött egy olyan is, hogy az egyik ismerősömmel közös hullámhosszon vagyok, mert 10 közös zenei oldalt lájkolunk. Nem tudom, hogy ezt azoknak is kiírja-e, akik nem lájkolnak zenei oldalakat. Gondolom, nem. Vagy nem zenei oldallal, hanem mással írja ki ugyanezt.

Facebook, barátság napja (forrás: Facebook)

Ilyen grafikával lehet oklevelet készíteni barátainknak (forrás: Facebook)

Lehet oklevelet is készíteni a kedvenc barátainknak, és azt elküldeni neki vagy megosztani. Meg persze a mi kis videónkat is meg lehet osztani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top