Életmód

Durván megkínozta a rábízott kiskutyát a kozmetikus – videó

A döbbenetes esetet egy járókelő rögzítette, aki felfigyelt a kozmetikus durva mozdulataira. Miután rögzítette az esetet, az üzlet előtt várta meg a gazdit, hogy átadja neki a felvételt.

„Arra gondoltam, ha az ott benn az én kutyusom lenne, biztosan tudni akarnék róla, mi történt vele a kozmetikusnál” – mondta a felvételt készítő fiatal nő, Zahiana Jenkins a Yahoo News amerikai hírportálnak. Hozzátette, épp a kozmetika előtt sétáltak barátnőivel, mikor felfigyelt a hirtelen mozdulatokra. „Valamiért odavonzotta a szemem, és amikor láttam, mit csinál azzal a szegény kiskutyával, azonnal a telefonom után nyúltam.”

Zahiana rögzítette az állatkínzást, majd tovább másfél órát várt a kozmetika előtt, hogy találkozzon a pórul járt shi-tzu gazdijával. Miután megnézte Zahiana videóját, a shi-tzu gazdája, Brook Vowers azonnal panaszt tett a PetSmart kozmetika alkalmazottja ellen. „Képtelen voltam végignézni a felvételt, annyira megrázott, amit láttam” – mondta.

A döbbenetes felvételekre azóta reagált a PetSmart igazgatója is, aki közölte, a felvételen látottak teljes mértékben elfogadhatatlanok a számukra, épp ezért a videón szereplő alkalmazottat azonnali hatállyal el is bocsátották.

Szerintetek állatkínzás az, ami a felvételen látszik? Kommentben írjátok meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top