Életmód
Szponzorált tartalom

Azt hittem, egészségesen étkezem, óriásit tévedtem

Nem igazán tudtam, mire számítsak majd a QuantumMed kényelmes foteljében. Annyi biztos, egészen más állapotban sétáltam ki onnan, mint ahogy érkeztem.

„Most egy intim kérdés következik” – mondja Márta, a doktornő a kezelőben, és kicsit aggódom, hiszen csak pár perce vagyok itt. „Mikor születtél?” – kérdezi mosolyogva a doktornő , és megkönnyebbülten felnevetek. A koromat szívesen elárulom bármikor, valami igazán intim kérdésre számítottam. A kezelés úgy kezdődik, hogy Márta feltesz a fejemre egy pántot, a karjaimra és a bokáimra is egy-egy gumikarkötőt, és közben megkérdezi, nincs-e fém a testemben, dohányzom-e, sportolok-e. Ezt tudnia kell a gépnek, így kalkulál majd velem, pontosabban az egészségügyi állapotommal.

A biorezonancia gép (Eductor) ún. biofeedbackeszköz, amely energetikai szinten méri fel és harmonizálja a szervezet egyensúlyzavarait, valamint a betegségeket okozó stresszszint csökkentésével visszavezeti a testet az egészséghez. A másik fontos dolog, hogy aktuális állapotot mér, vagyis a krónikus betegségek számától függetlenül mindig a szervezet pillanatnyi helyzetét mutatja, ezért sokszor a meglévő tünetekhez képest jóval kibillentebb állapotra utaló képet mutathat. Az Eductor által közvetített „üzenetek” segítenek nekünk, hogy felismerjük a bennünk zajló hibás mechanizmusokat, és ezek tudatosításával, valamint életmódbeli változtatással visszaálljon a testi-lelki egyensúly.

Természetesen a biofeedback nem helyettesíti a hagyományos orvosi vizsgálatokat, kezeléseket.

Én a fotelben szinte fekszem, a doktornő nézi a monitort, én meg izgulok, mert olyan , mintha belém látna – azt a reggeli csokit hogy magyarázom ki? –, és egy kis túlzással tényleg arról van szó, hogy a gép látja minden porcikámat. Talán az elmúlt hónapokban pont ez a hét volt a legrosszabb, rengeteget aggodalmaskodtam, veszekedtem, szorongtam és stresszeltem. És bevallom őszintén, most a doktornőtől várok egy kisebb csodát.

A doktornő nézi a monitort, én félig ülök, félig fekszem, és beszélgetünk rólam, a testemről, a szokásaimról. Aztán történik valami, amin nagyon meglepődöm. Mit szoktál reggelizni, ebédelni? – kérdez Márta az étkezési szokásaimról, én meg büszkélkedem a reggeli zabkásámmal, a csirkemelles salátáimmal, és hogy a vacsorát sokszor kihagyom. „A te szervezetednek nem ez a legjobb út” – mondja Márta a monitorra tekintve, és sorolja, milyen ételekre, összetevőkre lehetek allergiás. Teljesen ledöbbennek, amikor az élesztő és a glutén szóba kerül, és ekkor kezd igazán érdekelni nagyjából MINDEN, ami a testemmel történik.

A biofeedback-kezelés alatt lehetőséged van kiválasztani – nyilván érdemes azt a területet megnézni, ahol nehézségeid vannak –, hogy miben mélyedjetek el bővebben, mit nézzen a gép: az emésztőrendszeredet, a szívedet, a légzésedet, akár az érzelmeidet, az életed stresszfaktorait. Legszívesebb itt ülnék reggelig, és minden egyes részletet kikérdeznék a doktornőtől. Végül az emésztőrendszerem és az érzelmeim kerülnek a középpontba. A kétórás beszélgetés már magában is ad egy plusztöltetet, és közben Márta a kapott adatokból kiválasztja, melyik biofeedback programot „futtassa le rajtam”. Van, aki érzi a bizsergést ott, ahol hozzáér a gumikarkötő, én, bevallom, fizikailag semmit nem éreztem. A két óra végén annyit éreztem, mintha pár kilóval könnyebb lennék, és legszívesebben mindenkihez lett volna egy pár kedves szavam az utcán. (Ami mostanában egyáltalán nem jellemző rám, ez teljesen biztos.)

Forrás: QuantumMed

A doktornő közben is ad tanácsokat, nem vagy magadra hagyva a problémáiddal, és a végén e-mailben kapsz egy alapos elemzést, amelyben tanácsokat is kapsz. Például ilyet:

  • „Életviteled miatt próbálok olyan tanácsokat adni, amit könnyebben be tudsz illeszteni a hétköznapi rohanásba. Kérlek, figyelj oda kicsit jobban a rágásra, és próbálj meg kicsit lassabban enni.”

Természetesen mindenki személyre szabott tanácsokat kap az egészsége megőrzéséhez. És ami nagyon fontos, hogy a QuantumMednél elmondják, egy ilyen kezelés nem helyettesítheti a hagyományos orvosi kezeléseket, maximum kiegészítheti azokat.

Amit még a kezelés utáni napokban éreztem, hogy nem rántottam fel magam dolgokon másodpercek alatt, hanem költözött belém egy „nyugi, és akkor, mi van?” érzés. A tanácsokat pedig tartom, és figyelem magamon, milyen változások indulnak el bennem.

 

Quantum Eductor Biorezonancia

Aki úgy érzi, pontosan egy ilyen szelíd, mégis mindenre kiterjedő állapotfelmérésre van szüksége, hogy információkkal tele és tiszta lappal indulhasson el a gyógyulás útján, annak ajánljuk Mártiék csapatát és az Eductort. A nagyjából 2 órás kezelésről itt olvashattok többet, és egyúttal időpontot is foglalhattok, ha meggyőztek:

quantummed.hu >>

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top