Életmód

Vagyonokat költött egy nő a fogyás utáni korrekciós műtétre

Több mint 70 kilót fogyott a nő kitartó munkával.

A 26 éves Rachael Heffner madnem 130 kilós volt, amikor úgy döntött, változtatni szeretne. Leszokott a napi négy üveg szénsavas üdítő fogyasztásáról, majd kemény edzésekkel és diétával összesen majdnem 75 kilót fogyott, ám a teste megsínylette a változást. A bőre petyhüdtté vált, ezért a tökéletes cél érdekében drága, 4,5 millió forintnak megfelelő dollár értékű korrekciós műtét alá vetette magát, hogy a 3 kilót nyomó, lógó bőrrészt eltávolítsák.

Rachael végre elégedett, és alig várja, hogy megmutathassa testét bikiniben is, amit négyéves korában viselt utoljára. 

„Zavarban voltam, depressziótól szenvedtem a felesleges, lógó bőrömtől, amely arra emlékeztetett, mennyire nagy voltam egykor, nem arra, hogy mit értem el azóta. Rossz önképet okozott a látványa, ezért minél hamarabb szerettem volna megszabadulni tőle.”

the best cards you have are the ones you haven’t played. . . just wait and see what’s next 😈🖤

Rachael Heffner (@heffner365) által megosztott bejegyzés,

Mivel a nőnek nem volt elég pénze az operációhoz, közösségi pénzgyűjtéssel szerezte meg a hiányzó részt. A műtét végre meghozta azt az önbizalmat Rachaelnek, amire mindig is vágyott, és végre képes lezárni fájdalmas önértékelési problémáival teletűzdelt múltját. 

„Végre jól érzem magam, boldog vagyok, hogy a testem helyreállt, az eredmény elképesztő!”

Rachael most az ARC Fitnessnél dolgozik, ahol elsősorban az önszeretetnek és az egészséges gondolkodásmód fontosságának tanítására helyezi a hangsúlyt az edzés mellett.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top