Életmód

Ezért dugják a péniszüket vécépapír-gurigába a japán pasik

Mire nem jó a vécépapír-guriga...

Amikor már azt hinnénk, nincs új a Nap alatt, egy hír vagy cikk mindig bebizonyítja, hogy nagyon is van. Most éppen Japánban, ahol egyedi módon derítik ki a férfiak, mennyi is az annyi, vagyis mekkora pénisszel áldotta meg őket a sors. De nem ám vonalzóval vagy valami egyszerűnek és még viszonylag értelmezhetőnek tűnő megoldással.

Vécépapír-gurigával. Az elhasznált tekercset fogják, belehelyezik, amit bele kell, és jöhet a méricskélés. Persze útmutatót is készítettek ehhez, ha valaki leragadna a lépéseknél. 

Az egyes képek mellé méretmagyarázatokat adtak. Ha pont olyan hosszú a királyi tartozék, mint a guriga, vagy kisebb, akkor maximum 10 centivel büszkélkedhet az illető, ha kilóg, hosszabbal és így tovább. Ezek szerint egységes mérete van a gurigáknak, különben nagy kalamajkák lesznek itt. Abba már bele sem megyünk, milyen állapotban kell betuszkolni a hancúrlécet…

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top