Életmód

Ezzel a kütyüvel garantáltan megtalálod a haverjaidat a legnagyobb fesztiválokon is

Ha szakadtál már el a barátaidtól egy fesztiválon úgy, hogy a vakszerencsében bízva azt hitted, egy ponton „úgyis megtaláljátok egymást”, van neked egy remek kütyünk.

Hiába gondoljuk, hogy a véletlen, a tájékozódási képességeink vagy a barátság ereje segítenek, hogy megtaláljuk az elhagyott haverokat egy fesztiválon, az ilyesmire nincs túl sok esély. Ebből a gondolatból indult ki a LynQ tracker, amely most elvileg zseniális és, mondjuk ki, régóta várt megoldást nyújt az égető problémára.

A legjobb, hogy a keresőhöz nem kell wifi vagy Bluetooth – amíg a haverjainknál szintén ott van a kütyü, addig 5 km-en belül simán meg fogjuk találni egymást. Az eszközben görgetve megtalálhatjuk a kiválasztott barátok nevét, és a szerkezet utasításait követve el is juthatunk hozzájuk. Mivel egy fesztiválon a legtöbb ember rendesen be van már nyomva, az eszköz megfelelően egyszerű, és külön pluszpont, hogy nem lehet rajta felhívni az exedet.

A LynQ tracker persze nem csak fesztiválokon hasznos, aggódó anyukáknak és féltékeny partnereknek is nagyon jól jöhet!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top