Életmód

Bosszúból kigyúrta magát, miután barátnője megcsalta

Bosszúnak indult, de magával is jót tett a testét kigyúró, felszarvazott férfi.

Miután Dwayne O’Connor számára nyilvánvalóvá vált, hogy barátnője megcsalta, a 26 éves férfi magába zuhant. Bár addig fitneszoktatóként dolgozott, és rendszeresen sportolt, elfordult szenvedélyétől. Csak evett, és hízott. Mindennap, amikor a tükörbe nézett, egyre inkább csalódott magában. 

„Fizikailag, szellemileg és érzelmileg is megterhelt a szakítás. A barátaim nyilvánvalóan nem szerettek így látni, próbáltak segíteni, visszarángattak az edzőterembe. Ez sokat jelentett nekem.” Szépen lassan Dwayne újra edzeni kezdett, és fél év alatt elképesztően kigyúrta magát. A rövid idő nyilván annak is köszönhető, hogy előtte folyamatosan foglalkozott a testével. 

„A motiváció a szerelmi életemben tapasztalható kontroll hiányából jött. Ha egy ilyen helyzet áll elő, mint a megcsalás vagy szakítás, nem sok mindent tehetsz. Csak üldögélsz és hagyod, hogy megtörténjen. Az önbizalmat és a személyes fejlődést illetően azonban szépen lassan, óráról órára  tehetsz valamit, hogy jobban legyél. Bárki meg tudja csinálni, csak strukturáltnak és következetesnek kell lenni – és persze hinned is kell. Kemény meló.”

Dwayne ma már kirobbanó formában van, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy nagyban készül élete első fitneszversenyére.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top