Életmód

Ha Pilatesre jársz, te lehetsz a legnagyobb ász az online randizásban

Úgy tűnik, elég csak megemlítened online randizós profilodon, hogy Pilatesre jársz, máris az egekbe ugranak a pártalálás esélyei!

Ki ne akarna olyannal randizni, aki erős, hajlékony, és baromi edzettek a medencetájéki izmai? Úgy tűnik, tényleg mindenki bukik a Pilatesre, legalábbis ez derült ki az online randizós szolgáltatás, a Zoosk felmérése szerint.

A Zoosk 7000 tagjával csinált kérdőíves felmérést és további 1,2 millió profilt analizált. Ebből derült ki, hogy az online randizók 65%-a tartotta kiemelkedően fontosnak a rendszeres testmozgást, és hogy ezen belül is kiemelkedik a Pilates, amit a „legszexibb” mozgásformának szavaztak. Ha ezt a sportot listázzuk profilunkban, 160%-kal megugrik az esélyünk, hogy partnert találjunk, de nem kell nagyon aggódunk, ha nem járunk Pilatesre – szerencsére azért mindenféle rendszeres sportolás (említése) vonzóbbá tesz minket valamennyire.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top