Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Életmód

Évekig hánytatta magát, most plus size modellként él teljes életet

Miután legyőzte betegségét, Laura 25 kilót hízott. Most plus size modellként dolgozik, és azt mondja, még sosem volt ennyire boldog.

„A férfiaktól mindig azt hallottam, hogy vékonyan vagyok szép” – kezdi történetét Laura Brioschi, aki plus size modellként dolgozik, amióta legyőzte bulímiáját. A fiatal nő elárulta, mióta csak az eszét tudja, küzdött a kilókkal, de az evési rendellenesség azután lett rajta úrrá, hogy modellként kezdett dolgozni.

21 éves voltam ekkor és nagyon befolyásolható. Elhittem, amit a környezetemből hallottam, hogy vékonyan lehetek igazán sikeres” – mondja a modell, akit az állandó koplalás és a küzdelem a mérleggel végül teljesen kikészített. „Hánytatni kezdte magam, de ami igazán szörnyű, hogy egyáltalán nem éreztem úgy, hogy ez probléma lenne.”

Laura évekig kínozta a testét, teljesen hiába. 0132A munkaadóimnak így sem voltam elég sovány, pedig a 180 centimhez legfeljebb 60 kilót nyomtam.” A lány végül rájött, hogy ha így folytatja, annak az egészsége látja kárát, ezért segítséget kért. „Az első lépés az volt, hogy bevallottam a családomnak a bulímiát, majd orvoshoz mentem. Úgy voltam vele, ha a kezelés mellett hízok, akkor hízok.”

“Body positive model finally happy after putting ON 2st 7lbs: ‘I was told to lose weight'”🌈 Thanks @dailystar and @mediadrumworld to share my story!❤️ Read more here —> https://www.dailystar.co.uk/diet-fitness/676332/How-to-fight-bulimia-eating-disorder-model-transformation-weight-gain (link in bio) . FIND YOUR HEALTHY BALANCE . YOU CAN ACTUALLY REVERSE Bulimia disease! Don’t live with it forever! STOP! You can be more power! 💪🏻💪🏻💪🏻🦄💖 . . . . #LoveCurvy #LauraBrioschi #CURVYISNOTACRIME #dailystars #mediadrumworld #bulimia #transformation #challenge #bodypositive #positivevibes #happy #happiness #balance #loveyourself #respect #respectyourself #confidence

Laura Brioschi (@lovecurvy__laurabrioschi) által megosztott bejegyzés,

Laura azóta kibékült magával, sőt 85 kilósan jobban szereti magát, mint korábban. „Még sosem voltam ennyire boldog, és ez valószínűleg a környezetem is észreveszi. Bármilyen furcsa is, a modellügynökségek jobban érdeklődnek irántam, mint korábban. Elégedett vagyok magammal” – jelentette ki a fiatal nő.

Címlap

top