Életmód

Édesanyja utolsó szívdobbanását tetováltatta magára egy fiú

A 21 éves Thomas nem akármilyen módját választotta annak, hogy tisztelegjen elhunyt édesanyja előtt. Odáig vannak érte a netezők!

A marylandi egyetemista, Thomas Resch édesanyja, Deborah, néhány héttel karácsony előtt lett rosszul. Családja azonnal kórházba vitte őt, ahogy kiderült, hogy egy meglehetősen komoly szívrohamon esett át. Onnantól kezdve az asszony állapota lassan, de biztosan javult, de hiába. Január elején egy második roham olyan súlyos károkat okozott, hogy Deborah meghalt.

Fia, Thomas a Buzzfeed News amerikai híroldalnak elmondta, édesanyjával egész életében rendkívül szoros kapcsolatot ápoltak. „Ő volt a bizalmasom, az első ember, akit hívtam, ha valami jó történt az életemben, és aki vigasztalt, ha valami rossz.” Thomas hozzátette, épp aznap mondta el neki, hogy az egyetem miatt elköltözik otthonról, mikor édesanyja másodszor is rosszul lett.

„Mikor mondtam neki délelőtt, mi a tervem, anya szélesen elmosolyodott. Még egy cetlit is írt nekem arról, hogyan érez” – mesélte a fiú, majd megmutatta ezt a bizonyos üzenetet is, amin az állt: „Nagyon fogsz hiányozni! Nagyon szeretlek. Anya” Thomas szerint édesanyja világéletében büszke volt a kézírására, ám az első rohama után a keze csillapíthatatlanul remegett.

„Épp csak megszokta, hogy most már így kell élnie.” Thomas azt mondja, mikor az orvosok közölték vele, hogy imádott édesanyja meghalt, rögtön tudta, hogy állít majd neki emléket. „Tudtam, hogy az utolsó üzenetét, illetve az utolsó szívdobbanását tetováltatom magamra, amit a Fitbit karkötőjében találtam.

Thomas a megható tetoválásról fotót készített, amit a közösségi oldalán is megosztotta. Az internetezők pedig, teljesen érthetően, odáig vannak az ötletéért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top