Életmód

Trágár üzenetet hagytak a nagyi autóján, mert a mozgáskorlátozott parkolót használta

A brit nagymama ugyan a saját lábán sétált be a szupermarketbe, de komoly egészségügyi proglémákkal és állandó fájdalmakkal küzd, így joga van használni a rokkantparkolót.

Egy 47 éves brit nagymama, Sonia Walmsley autójával egy mozgáskorlátozott parkolóhelyre parkolt egy szupermarket bejáratának közelében, Greater Manchesterben. Az asszony hét krónikus betegséggel, ízületi gyulladással, csontritkulással, lupusszal, szklerózissal, Raynaud-kórral, koszorúér-betegséggel és húgyhólyag-problémákkal küzd, állandóak a fájdalmai, ezért van rokkant kártyája, így jogosult használni ezeket a parkolóhelyeket. Az igazolványt ki is tette a szélvédője alá.

Miután azonban elintézte a bevásárlást, egy kézzel írt üzenet várta az ablaktörlője alá tűzve, a következő szöveggel: Te önző rohadék! Ez a hely a mozgáskorlátozott embereké!

A nagymamát annyira felkavarta a trágár üzenet, hogy remegni kezdett. Bezárta az autóját és felhívta a nagynénjét, majd az ő házába ment megnyugodni, és csak ezután tért vissza a járművéhez, hogy hazavezessen.

Walmsley arra gyanakszik, hogy valaki láthatta, amint a saját lábán sétál be a szupermarketbe, ezért azt hitte, egészséges, és emiatt írta az üzenetet. Azért állt a nyilvánosság elé a történetével, hogy a cetli írójához is eljusson: beteg, és minden oka megvan rá, hogy a rokkant parkolót használja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top