Életmód

Meztelen képet tett közzé plus size feleségéről – fontos dologra hívja fel a figyelmet

A plus size szupermodell, Tess Holliday férje, Nick olyan képet osztott meg Instagram-oldalán, melyen felesége teljesen meztelen.

Elég beteg vagyok, ezért biztosan nem tudok majd ott lenni szombaton a Women’s Marchon, de mindenképp ki akartam venni a részem a nők jogaiért folyó harcból, ezért az elmúlt napokban ezen a képen dolgoztam” – írta az Instagramra töltött kép mellé a plus size modell, Tess Holliday férje, Nick.

A büszke férj elárulta azt is, hogy a fekete-fehér fotóval, melyen felesége hátulról és teljesen csupaszon pózol, arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a nőknek mindenhogyan jár az őket megillető tisztelet, függetlenül attól, hogy épp meztelenek, vagy nyakig be vannak öltözve. A leírásból emellett kiderül az is, hogy Nick a képen nem változtatott egyetlen részletet sem.

Se Tess testét, se az arcát nem retusáltam” – írta a férj, akinek munkája minden bizonnyal elnyerte felesége tetszését is, ugyanis röviddel Nick posztja után ő is megosztotta a képet az Instagram-oldalán. A plus size modell egyébként időről időre megosztó tartalommal jelentkezik közösségi oldalán, ahol legutóbb a természetesen lógó melleket dicsőítette. De posztolt már a túlsúlyos emberek szexuális életéről és a plus size emberek önbizalmáról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top