Életmód

Lefotózta kislányát iskola előtt és iskola után is – íme, a zseniális képpár

Teljesen mindegy, milyen idősek vagyunk, az első nap egy bármilyen új helyen igenis fárasztó. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ennek az ötéves kislánynak a fotói.

Az ötéves amerikai kislány, Franky Meyer a közelmúltban életében először ment iskolai előkészítőre. Büszke édesanyja, Kelly O’Brien úgy döntött, még mielőtt kislánya nekiindul az új kalandoknak és élményeknek, lefotózza őt a bejárati ajtóban. Így született meg Frankyről az a kép, amin csinos ruhában, csinos hajjal, hatalmas mosollyal pózol a bejárati ajtó előtt.

iskolai fotó fáradtság anyuka

Itt még minden jónak tűnt (Kép forrása: Reddit)

Aztán még ugyanezen a napon Kelly ismét telefont ragadott, hogy lefotózza kislányát, ahogy száll le a buszról. Később elmondta, olyan hatalmas volt a kontraszt ahhoz képest, amit az induláskor látott lányán, hogy muszáj volt megörökítenie. „Az jutott eszembe, vajon én hogyan érzem magam egy új munkahelyen töltött első nap után, és rájöttem, pont ugyanígy. Ezért kattintottam.”

iskolai fotó anyuka fáradtság

Itt már nem annyira (Kép forrása: Reddit)

Az anyuka később a közösségi oldalán is közzétette a nem mindennapi fotópárt, ami – mondanunk sem kell – villámgyorsan terjedni kezdett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top